Természetes Gyógymódok Szabadegyeteme

természetes gyógymódok szabadegyeteme
Az Élet Tanulható

Dhanvantari Worldwide Academy

Dhanvantari Worldwide Academy
Life Can Be Learnt

Természetgyógyász képzések Budapesten és Vidéken

A Természetes Gyógymódok Tanácsadó képzésünk

A Természetes Gyógymódok Szabadegyeteme 2019 szeptemberében ismét elindítja 1,5 + 1,5 éves, 6 szemeszteres, főiskolai színvonalú „TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK TANÁCSADÓ” felnőtt képzését Budapesten. Ezen az Európában is egyedülálló, komplex képzésen hallgatóink a magyar és más nagy gyógyító kultúrák diagnosztikus és terápiás módszereit, az újkori modern medicina felfedezéseit, és az akadémikus orvoslás ismereteit egyaránt elsajátíthatják. Jelenleg nincs tudomásunk más, hasonlóan részletes, mintegy 20 különböző alternatív terápiát részletesen megismertető képzésről.

Ez egyrészt komoly elméleti és gyakorlati tudást nyújt a komplementer medicina területeiből az érdeklődők számára, másrészt pedig lehetőséget nyújt arra, hogy megismerve megannyi különböző terápiás módszert, megtalálják köztük saját hivatásukat. Hallgatóink a képzés során Európai Unióban is elfogadott végzettséget szereznek. Tudásukat sok éves oktató-, és gyógyító gyakorlattal rendelkező tanárok segítségével sajátíthatják el. Későbbiekben tervezett helyszíneink:
- Debrecenben
- Pécsett,
- Szegeden,
- Szombathelyen,
- Zentán,
- Székelyudvarhelyen,
A képzést az adott helyszíneken megfelelő létszám esetén indítjuk el.


A következő évfolyam 2019 szeptemberben indul. Jelentkezni lehet 2019. augusztus 31-ig.


A jelentkezéshez kérjük, töltse le az alábbi "Jelentkezési lapunkat" és küldje vissza a tegyeinfo[kukac]gmail.com címre. Kollégánk 24 órán belül válaszol Önnek!

Magyar népi gyógyász képzés

A Természetes Gyógymódok Szabadegyeteme „Magyar Népi Gyógyászat – Magyar Népi Műveltség” 1 éves, programm felnőttképzést indít 2019 szeptemberben Budapesten! Mottónk: „Az ember három világban él egyszerre (test, lélek, szellem), minden gyógyító hagyomány célja, hogy békévé oldja e világok harcát. Belesimulni a tájba melyben élek, a sorsba melyet élek, és a népbe melyért élek, ez maga a béke, az Egész-ség”


A következő évfolyam 2019 szeptemberben indul. Jelentkezni lehet 2019. augusztus 31-ig.


A jelentkezéshez kérjük, töltse le az alábbi "Jelentkezési lapunkat" és küldje vissza a tegyeinfo[kukac]gmail.com címre. Kollégánk 24 órán belül válaszol Önnek!

Világ Népeinek Gyógyászata Képzés

Célja, hogy megismerjük, megtanuljuk azokat az ősi, tradicionális gyógymódokat a világ különböző földrészeiről, amelyeket a mai napig eredményesen használnak az ott élő népek, és nem merültek a feledés homályába. Ezeket az információkat a hazánkban élő, de nagy részben az adott földrészről származó legkiválóbb előadóktól sajátíthatjuk el.
A képzés során az alábbi kulturterületek gyógyászata kerül középpontba: Afrika, Dél-és Közép-Amerika, Ausztrália, India, Szibéria-Oroszország, Kína, Tibet.

Ayurvédikus Terapeuta és Pancsakarma Technikus képzés


Az „Ayurvédikus Terapeuta és Pancsakarma Technikus” képzés célja, olyan szakemberek képzése, akik rendelkeznek az ayurvéda elméleti alapismereteivel, és gyakorlatban magas szinten képesek terápiás segítséget nyújtani az arra rászorulóknak, az elsajátított ayurvedikus masszázs és egyéb gőz és olajos terápiák alkalmazásával. Célunk, hogy a képzést sikeresen elvégző technikus a fenti területeken biztosan mozogjon, a képzés végén megszerzett szakképzettségükön belül, az orvos által javasolt ayurvédikus terápiákat és prevenciós eljárásokat önállóan végezze, és képessé váljon a pancsakarma tisztító eljárásokról információt adni, azok előkészítő fázisait kivitelezni.

PILATES REFORM CONCEPT


A program: a kezdő és középhaladó szintek oktatásához nyújt képesítést!

A Pilates oktató képzésünk: a DWA nemzetközi felsőoktatási intézmény által indított tanfolyam, amely átfogó tudást ad a tanuló számára anatómiai-, élettani-, klinikumi ismeretekből, valamint elsajátíthatják a módszer gyakorlatait. Az oktatás során a tanulók megismerhetik a Pilates metódus alapelveit, gyakorlatokat, a gyakorlatok felépítését szintenként. Az iskolánkban megszerzett tudással az oktatók képesek lesznek bárkit bevezetni a módszer alapjaiba, a gyakorlatokat felépíteni, figyelembe véve a kliens fizikai képességét és esetleges problémáit, kis csoportos és egyéni órát felépíteni. Továbbá, a tanfolyamon elsajátítják még a testtartás alapelveit, a hibák korrigálását, valamint a hatékony kommunikációt és mély relaxációs gyakorlatokat.