Természetes Gyógymódok Szabadegyeteme

természetes gyógymódok szabadegyeteme
Az Élet Tanulható

Dhanvantari Worldwide Academy

Dhanvantari Worldwide Academy
Life Can Be Learnt

Természetgyógyász képzések Budapesten és Vidéken

Hallgatóink mondták„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a 3 évért! Életem egyik legjobb döntése volt hogy ezt az iskolát elkezdtem és végigcsináltam, hálás vagyok hogy általatok több lehettem!
Egyik szemem sír, hogy vége, a másik nevet, hogy végigcsináltuk.”


T. Alice
„Nagyon kellemes volt az elmúlt három év, ebben a környezetben. Köszönöm, hogy megismertelek Benneteket, jól esett visszafiatalodni. A sok hasznos információ mellett nagyon jó volt Veletek együtt. Sok érdekes és aranyos embert ismertem meg, akikkel nagyon jól lehetett együtt tanulni, beszélgetni, eszmét cserélni. Remélem, hogy búcsúzásról szó sincs!!”

Réka
„Számomra hihetetlen nagy öröm, hogy sikerült ez a három év!! Büszke vagyok Rátok és magamra is nagyon!
Nekem személy szerint eleinte megmászhatatlan hegynek tűnt végigvinni a hat félévet! A professzionális tanári kar...az óriási, színes tananyag...a rengeteg vizsga..!! Nem kevés akadály gördült elém az utóbbi években, de annyi segítséget kaptam a vezetőségtől (Zoli és Zsuzsi), a tanároktól és tőletek is, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok, és nem tudom elégszer és eléggé megköszönni!!!
Többen is alaposan küzdöttünk az élet mindenfajta megpróbáltatásaival...de végül nagyon szép számban ültünk ott az ünnepi vacsorán, és ez csodálatos élmény volt!”


Angéla
„Most kezdek felocsúdni a vizsga stresszből, és amennyire örülök, hogy meg van a diplomám, annyira sajnálom, hogy nem tölthettem több időt Veletek! Remélem még lesz lehetőségünk együtt lenni, mert máris hiányoztok!
Nekem most kezd körvonalazódni, mennyit adott ez az iskola.
Ha nem tisztelem annyira Csabát, sosem tanulom meg a hatóanyagokat! :)
Ha nem hallgatom Zoli lelkes előadását a méhekről sosem köt le az apiterápia!
Mariann nélkül nem hiszem, hogy valaha megtanultam volna az élettant...
Mint ahogy azt sem hiszem, hogy ennyiféle terápiában elmélyültem volna, ha nem itt tanulok.
Az, hogy ennyi lelkes, kedves, jólelkű embert megismerhettem és barátokra találtam köztetek, az hab a tortán! :)
Nézzétek el nekem az érzelgősségemet, de egyszer talán belefér.
Míg a fogadalmunkat mormoltuk, arra gondoltam, mi ebből már megvalósítottunk egy csomó mindent, hiszen vallási és származási, gondolkodási, hovatartozástól függetlenül tiszteltük és szerettük egymást!
Hálás vagyok, hogy közétek vezetett a sorsom, hogy együtt izgultunk-nevettünk!”


Viki
„Kedves Zsuzsi és Zoli!

Szeretném megköszöni, hogy abban a szerencsében részesedtem, hogy a TEGYE-n tanulhattam a természetgyógyászatot. A három év alatt nagyon sok mindent tanultam az összetett képzésnek köszönhetően. Több oldalról rátekinthettem a természet gyógyító képességére, kiváló Tanároktól és Előadóktól.

Hálás vagyok azért, hogy részt vehetem az Ayurvédikus terapeuta képzésen, amit gyakorlatban is sikerült megvalósítanom Nektek köszönhetően. Megismerkedhetem rengeteg nagyszerű emberrel, Akik segítettek, hogy elérjem a célomat. Szintén köszönöm, hogy az életmódtáborban csodálatos élményekkel gazdagodhattam.

Kívánom, hogy folytassátok a TEGYE-t, hogy mások is tudjanak élni ezzel a lehetőséggel.

Sok sikert és boldogságot kívánok nektek !


Üdv: Titusz
„Kedves Osztálytársak!!

Fantasztikus volt ez a 3 év Veletek!!! Nagyon hálás vagyok az iskolának, Zoliéknak, hogy lehetővé tették, hogy ebbe az iskolába járhassunk, és ilyen fantasztikus tanároktól tanulhassunk.

Nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket, és köszönet Mercinek, Krisztának és Gábornak, hogy annyit tettek a kis közösségünkért. És persze Rékának a fantasztikus fotókért, Titusznak az elmaradhatatlan sütikért, Mágikának a hihetetlen jókedvéért.... és még sorolhatnám. Mindig örömmel fogok visszaemlékezni ezekre az évekre és Rátok. Kívánom, hogy minden vágyatok és álmotok teljesüljön.”


Szeretettel, Szabina
„Kedves Zsuzsi, Zoli és Többiek!

Még egyszer szeretném megköszönni azt a három évet, amelyet Veletek tölthettem el. Nagyon sokat tanultam ebben az iskolában, végtelenül jó előadóktól, tanároktól.

Számomra a holisztikus vagy épp spirituális szemlélet gyerekkoromtól természetes, édesanyám révén bele nőttem. A gyógynövények is nagyon régóta érdekelnek és nagyon sok téma, amellyel az iskola foglalkozik ismert volt már azelőtt is számomra.

Az iskola révén ezekben a dolgokkal egyrészt részletesebben volt szerencsém foglalkozni, másrészt újabb és újabb nézőpontokat ismerhettem meg, ugyanannak a dolognak más és más árnyalatát. Azt gondolom, hogy annak, aki emberekkel szeretne foglalkozni, fontos hogy több oldalról meg tudja közelíteni a problémákat, az emberi gondokat. Ezen a téren rengeteget kaptam Tanárainktól.

A gyógynövényekkel kapcsolatban igazán részletesen megtanulhattam, hogy mennyire sokat képesek segíteni, ugyanakkor ártani is lehet velük, épp ezért nagyon fontos, hogy alaposan ismerjük őket, hatásaikat, kölcsönhatásaikat. Úgy gondolom Zoli és Csaba nélkül ennyire részletesen sosem merültem volna el ebben a témában. :)

Az élettant, az emberi test működését, összefüggéseit érthető és érdeklődést felkeltő módon tanulhattam. Mariann óráit mindig nagy szeretettel vártuk, mert igazán érdekfeszítően halhattunk szervezetünk kismillió titkáról. :)

A talpmasszázs megtanulása eleve célom volt, de emellett beleszerettem az egyéb masszázsokba, így a thai és svéd masszázsba is. Számomra ez pár éve még elképzelhetetlen volt. Köszönet érte. :)

Rengeteg információval lettem gazdagabb, olyannal, amivel rögtön egyet értettem, olyannal aminek megértéséhez idő kellett és olyannal, amivel a mai napig sem értek egyet. Ez pedig ismét azért jó, mert bővül a nézőpontunk. És egyáltalán nem szükséges, hogy mindig mindenben egyetértsünk. Ami fontos az a nyitottság. És az a szakmai felkészültség, alaposság, szeretet amivel a TEGYE tanárai rendelkeznek. Végtelenül hálás vagyok Nektek. :)


Szeretettel és hálával: M. Anita